In English

Våra välutrustade bussar

Hos Öresund Transfer reser du alltid i bekväma och välutrustade bussar som dessutom är fossilfria. Du får sköna resor med erfarna chaufförer som är snälla mot miljön. Vi har bussar som är anpassade för personer med funktionshinder och är utrustade med handikapplift. Med Öresund Transfer får alla en bekväm bussresa.

Säkra och välutrustade bussar

Vi kör moderna och välutrustade Volvo-bussar som håller hög kvalitet och ger en bekväm resa eller transfer. Vi servar våra bussar regelbundet och inför varje resa genomför våra chaufförer en säkerhetskontroll. Med oss reser du alltid tryggt och fossilfritt.

Extra reskomfort

Varje bussresa eller busstransfer med oss ska vara upplevas bekväm på alla sätt. I våra bussar kan du koppla av med din egen musik eller film samtidigt som du kan ladda dina enheter vid ditt säte.

Alltid fossilfria bussresor

Vi har valt att satsa på miljön fullt ut och kör därför enbart bussar som går på fossilfritt bränsle. På insidan rengör vi enbart med miljövänliga rengöringsmedel och alla avfallspåsar är nedbrytbara. Söker du ett miljövänligt alternativ för din bussresa eller transfer ska du välja Öresund Transfer. För din och miljöns skull.

Läs mer om Öresund Transfer