In English

Om Öresund Transfer

Öresund Transfer är ditt lokala bussbolag om ni vill hyra buss i Malmö, Lund, Helsingborg eller andra orter i Skåne. Vi erbjuder hyra av buss för bussresor och busstransfer i och utanför Sverige. Med moderna bussar och erfarna chaufförer gör vi alltid vårt yttersta för att du ska få en så bekväm och avkopplande bussresa som möjligt.

Ett engagerat bussföretag

Öresund Transfer ägs och drivs av Jesper Åberg. Tillsammans med våra anställda vill vi skapa bästa tänkbara upplevelsen för våra resenärer. Vi brinner för nöjda kunder, hög kvalitet, säkerhet och ett starkt miljötänk. 

När du bokar en busstransfer eller bussresa med oss kan du känna dig trygg med att du möts av en nystädad och säkerhetskontrollerad  buss. Du får alltid ett trevligt bemötande av våra proffsiga och punktliga chaufförer

Som medlemmar i Sveriges Bussföretag är vi med och driver olika arbetsgivar- och branschfrågor.

Våra erfarna och uppskattade chaufförer

Jesper Åberg - VD

Jesper - VD

Rosa

Burhan

Fossilfria resor och transfer

Alla våra bussar kör på fossilfritt bränsle som gör att utsläppen minskar med upp till 88 %. Det ger färre partiklar, mindre kallstartrök och minskade utsläpp av kväveoxid och koloxid.

Vi har bytt ut avfallspåsarna i bussarna från plastpåsar till påsar som är tillverkade av majs. Påsarna bryts ner naturligt på tre månader.

Hållbart företagande

Vi tar ansvar för att våra anställda har bra arbetsförhållanden och lön enligt kollektivavtal. Vi välkomnar mångfald, jämlikhet och respekt mellan människor oavsett kultur, kön och ålder.