In English

Hyr busstransfer för din transport

Med vår punktliga och bekväma busstransfer tar ni er från en plats till en annan utan några stopp på vägen. Ni kan boka både enkel resa eller tur och retur. En perfekt start på er resa. Vi finns i närheten av Malmö, Lund och Helsingborg.

Hyr smidig busstransfer i Skåne

Busstransfer från en plats till en annan

Behöver ni hyra buss för er transport till företaget, föreningen eller är ni några kompisar som ska ut och resa tillsammans? Våra bussar passar för alla typer av transporter.

Boka din busstransfer hos Öresund Transfer

Extra bekväm busstransfer i Skåne

Gör din busstransfer extra bekväm

Med vår busstransfer tar ni er enkelt och bekvämt från exempelvis flygplatsen till stan. Med våra moderna och välutrustade bussar blir resan extra smidig och avkopplande.

Smidig och bekväm busstransfer Skåne

Bra att tänka på

Bussen är framkörd cirka tio minuter innan avgångstid. Vi uppskattar om ni kommer på den tiden som bussen är bokad då vi ofta har flera bussturer att köra per dag.

Hyr busstransfer planering bussrutt resväg

Vi gör er transfer smidig

Låt oss hjälpa er med resplaneringen med lämpliga platser för av- och påstigning. Våra erfarna och proffsiga chaufförer väljer den bästa rutten för en säker och bekväm resa.

Hyra buss frågor och svar

  • Varför måste vi ha rast på vissa resor?

    Chauffören kör efter EU:s lagstadgade kör- och vilotider. Raster och uppehåll räknar vi in i restiden. Oftast sker planering av uppehållen i samarbete med dig som bokar resan. Chauffören informerar passagerarna om eventuella raster under resan. Vid längre uppehåll låser chauffören bussen och inga passagerare får vistas i bussen under rasten.

  • Vad kostar det att hyra en buss?

    Det beror på hur många timmar ni ska använda bussen och långt ni åker samt vilken typ av buss ni behöver för er resa. För resor med övernattning tillkommer kostnad för chaufförens boende och traktamente.

  • Vad händer om jag tappar bort eller glömmer något?

    Öresund Transfer ansvarar inte för försvunna eller borttappade varor eller personliga tillhörigheter. Vi hjälper till att leta efter försvunna tillhörigheter i våra bussar. Hittegods hämtas på något av våra garage i Hög eller Malmö efter överenskommelse.