Vi vill inte vara som alla andra - vi vill vara bättre

Vilka är vi?

Öresund Transfer är ditt lokala bussbolag om ni vill hyra buss i Malmö, Lund, Helsingborg eller andra orter i Skåne. Företaget ägs och drivs av Jesper Åberg. Vi sätter fokus på att erbjuda hållbara transporter med minskad miljö- och klimatpåverkan, erbjuda goda arbetsförhållanden till våra anställda och visa respekt för mångfald och jämställdhet. Våra bussar kör på fossilfritt bränsle – utsläppen av koldioxid minskar med upp till 88 %, det ger också färre partiklar, mindre kallstartsrök och minskade emissioner av kväveoxid och koloxid. Avfallspåsarna i bussarna är utbytta från plast till påsar som är tillverkade av majs (kasserad för livsmedel och djurfoder). Påsarna bryts ner i naturen på tre månader. Som medlemmar i Sveriges Bussföretag är vi med och driver olika arbetsgivar- och branschfrågor. Våra chaufförer är välutbildade, erfarna och ger våra kunder bra service.    

 

 

Jesper Åberg

VD

jesper.aberg@oresundtransfer.se 0728-86 73 09

Vi vill erbjuda bussresor som överträffar dina förväntningar

Planerar ni en resa med företaget, föreningen eller är ni några kompisar som vill ut och resa tillsammans? Vi fixar transporten och hjälper er om ni har några speciella önskemål. Kontaktar du oss på telefon får du personlig hjälp att göra en förfrågan eller bokning. Det finns också möjlighet att skicka en förfrågan via förfrågningsformuläret eller e-post. Bussarna är moderna, komfortabla och säkra. Det finns eluttag vid varje sittplats och WiFi ombord. Våra chaufförer ansvarar för säkerheten ombord och ser till att bussen är städad efter varje körning. Säkerhets- och funktionskontroll görs av chauffören innan bussen lämnar garaget. Vi ställer höga krav på vår personal och garanterar samtidigt att de har rätt förutsättningar att köra tryggt och säkert. Vi vill att ni ska vara nöjda under hela resan!

Hållbart företagande

Våra bussar kör på fossilfritt bränsle. Vi tar ansvar för att våra anställda har bra arbetsförhållanden och lön enligt kollektivavtal. Vi välkomnar mångfald, jämlikhet och respekt mellan människor oavsett kultur, kön och ålder.

Tveka inte

Skicka en förfrågan till oss
så återkommer vi inom en arbetsdag.

Offertförfrågan